17/9/17

1-1 το σκορ του φιλικού αγώνα των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Πανερυθραϊκού – ΑΕΚ1-1 το σκορ του φιλικού αγώνα των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Πανερυθραϊκού – ΑΕΚ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο φιλικός αγώνας των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Πανερυθραϊκού – ΑΕΚ, στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Ερυθραίας «Φώτης Βαρδαξής», την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017, με συντονιστή τον Γιάννη Γαϊτανίδη.
Ένα παιχνίδι συμβολικού χαρακτήρα, αφού τόσο οι «κιτρινόμαυροι» μεταξύ αυτών ο Χάρης Κοπιτσής, ο Λύσανδρος Γεωργαμλής, ο Λάκης Νικολάου, ο Μάκης Χατζής, ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος και ο Λάμπρος Γεωργιάδης όσο και οι «κόκκινοι» της Νέας Ερυθραίας, όπως οι Γαιτανίδης, Αναστασίου, Γεωργαμλής, Πέππας, Τσεβάς, Πετρίδης, Τζιλβές, Κονταράτος, Κωνσταντόπουλος, Μαρίνης και άλλοι,  με την κίνηση τους αυτή τίμησαν τις «Αλλοτινές Πατρίδες».
Το σκόρ του φιλικού αγώνα έληξε 1-1 ενώ ακολούθησε απονομή τιμητικής πλακέτας στους φιλοξενούμενους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και στον διαιτητή του αγώνα. Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλε η κα Ρόζα Κουτσούκου πάντα παρούσα στα αθλητικά.Αχιλλέας Κουρέπης, Φώτης Δημάκης, Έφη Κούτση, Μιχάλης Καυγαλάκης

Τιμητική πλακέτα στο διαιτητή του αγώνα από τον  Αντιδήμαρχο Νέας Ερυθραίας Μιχάλη Καυγαλάκη.

Τιμητική πλακέτα στην ομάδα των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ (παραλαμβάνει ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος) από τον  Πρόεδρο του ΝΠΔΔ "Δ. Βικέλας" Αχιλλέα Κουρέπη.